Over Commens

Over ons

LinkedIn: Bert Tevel

LinkedIn: Raymond Oostenbrink

Commens is gestart door Bert Tevel vanuit de passie voor commercie, communicatie en mensen. Vandaar: Commens.

Wij - Bert Tevel en Raymond Oostenbrink - delen dezelfde drive. Mensen, bedrijven en situaties beter, mooier en effectiever maken en ze daarmee te laten groeien. Daarom hebben we onze krachten gebundeld om bedrijven te laten groeien. Er liggen magere jaren achter ons en bedrijven moeten vaker meer doen met minder mensen. Samen met u gaan wij die uitdaging graag aan!

Bij Commens vinden we dat de samenwerking met een bureau flexibel en effectief moet zijn. Wij
  • luisteren naar u, (uiteraard!)
  • adviseren waar nodig en
  • creëren een doelgerichte aanpak
  • die uitgevoerd kan worden binnen uw budget.
Wij realiseren ons dat het uiteindelijk gaat om uw return on investment.

360 GRADENFILOSOFIE

“Sales: Het is vaak zakelijk koorddansen: één misstap en je zit ernaast”

Commens Growth Creators is gespecialiseerd in Business Development. Het ontwikkelen van een succesvolle businessdevelopmentaanpak is de afgelopen jaren complexer geworden:

  • medewerkers zijn moeilijker te binden aan het bedrijf,
  • het aantal communicatiemiddelen is enorm gegroeid en
  • klantrelaties zijn vluchtiger dan ooit.

De beste specialisten
Bij Commens geloven we in de kracht van mensen. Zo nodig adviseren we bij het aantrekken van medewerkers die het gezicht van een bedrijf kunnen vormen. We trainen de juiste mensen en tegelijkertijd ontwikkelen we een marketing- en communicatieaanpak en brengen die in balans met de salesactiviteiten. Daarbij maken we zo veel mogelijk gebruik van bestaande communicatiestrategieëen en -middelen.

Wij verzorgen het commerciële proces. Commens houdt de regie in het gehele proces en schakelt per project de beste specialisten in. Daar zijn wij goed in. Zodat ú kunt doen waar u goed in bent: ondernemen.

Compact, flexibel en betaalbaar
Commens is compact, flexibel en betaalbaar, omdat wij denken dat het kan en omdat wij weten dat het werkt. Met een vaste, zeer ervaren bezetting op training en ontwikkeling van sales- en marketingactiviteiten kunnen wij zowel grote als kleine opdrachtgevers met de meest uiteenlopende businessdevelopmentvraagstukken uitstekend bedienen. Alles wat wij doen is gebaseerd op inhoudelijke kennis van zaken en een hoge mate van conceptuele creativiteit.

Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Contact
360 gradenfilosofie